اطلاعیه ها

۱۷ پرونده رفع تصرف اراضی در خلخال تشکیل شد

۱۷ پرونده رفع تصرف اراضی در خلخال تشکیل شد
ارسال شده: بهمن 11, 1399
دسته ها: اخبار
نظرات: 0
نویسنده: r_khalkhal

۱۷ پرونده رفع تصرف اراضی در خلخال تشکیل شد

محمد شاد خاطر روز پنجشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: مسئولان قضایی در رسیدگی خارج از وقت به پرونده‌های تخلفات تغییر کاربری اراضی کشاورزی و باغی در این شهرستان همکاری خوبی دارند.

خلخال بیان کرد: حفظ کاربری‌های زراعی و باغی و پیشگیری از تغییر کاربری در اولویت برنامه‌های مدیریت جهاد کشاورزی این شهرستان قرار گرفته و با افرادی که اقدام به احداث بنا و ساختمان مسکونی و تجاری کنند، بشدت برخورد می‌شود.

او با اشاره به تاکید اخیر دادستان عمومی و انقلاب خلخال در افزایش شدت برخورد با عوامل تغییر کابری اراضی کشاورزی و ساخت وسازهای غیر مجاز گفت: در کنار انجام اقدامات قهری پیشگیرانه از ساخت و سازهای غیر مجاز در اراضی کشاورزی و باغی ، برگزاری دوره‌های آموزشی نیز نقش مهمی در حفظ و صیانت اراضی و باغی داشته و نصب تابلوهای هشدار دهنده ، ممنوعیت ساخت و ساز و تفکیک غیرمجاز در اراضی حریم شهرهای خلخال ، کلور و هشجین توسط شهرداری‌ها به این مورد می‌تواند کمک کند.

وی همچنین با هشدار به افراد برای پرهیز از تقسیم و خرد کردن مزارع کشاورزی افزود: بر اساس قانون خرد شدن اراضی کشاورزی ، هرگونه تفکیک و افراز اراضی کشاورزی به قطعات کمتر از نصاب‌های تعیین شده ممنوع بوده و ارائه هرگونه خدمات ثبتی از قبیل صدور سند مالکیت تفکیکی یا افرازی به این گونه زمین‌ها نیز غیرقانونی است.

وی گفت: حفظ و حراست از اراضی و سرمایه‌های برگشت‌ناپذیر اولویت کاری مدیریت جهاد کشاورزی این شهرستان است چرا که دست کم ۷۰۰ سال برای تشکیل یک سانتی‌متر مکعب خاک زراعی از دست رفته  زمان لازم است.

مدیر جهاد کشاورزی خلخال همچنین همکاری با مدیریت جهاد کشاورزی در پیشگیری از تفکیک غیرقانونی و ساخت و سازهای غیرمجاز و بدون پروانه در اراضی حریم و حاشیه شهرها و روستاهای خلخال ، شاهرود  و خورش‌رستم را ضروری دانست.

وی بیان کرد: بر اساس قوانین  واگذاری هر گونه انشعاب آب ،برق ، گاز و تلفن به ساخت و سازهای بنا شده در اراضی با کاربری زراعی و باغی ممنوع است و باید برای افزایش اطلاعات و آگاهی مردم و اطلاع‌رسانی مناسب دستگاه‌های اجرایی به شهروندان در پرهیز از خرید اراضی با کاربری زراعی و باغی تلاش شود.

او تشریح کرد: برگزاری جلسه مشترک شهرداری و جهاد کشاورزی با مشاوران املاک و سازمان نظام مهندسی ساختمان برای جلوگیری از انجام معاملات ، نقشه‌برداری و تفکیک غیرمجاز از راهکارهای پیشنهادی مدیریت جهاد کشاورزی خلخال در این زمینه است.

شادخاطر افزود: بر اساس قانون، هرگونه تغییر کاربری و تفکیک اراضی کشاورزی، ساخت و ساز و دیوارکشی در مزارع و باغ‌ها بدون اخذ مجوز سازمان جهاد کشاورزی ممنوع است و علاوه بر قلع و قمع بناهای احداثی، با متخلفان طبق قانون برخورد خواهد شد.

او گفت: صدور مجوز یا پروانه ساخت و ساز در اراضی کشاورزی خارج از محدوده شهرها بدون اخذ مجوز از سازمان جهاد کشاورزی استان ممنوع است و افراد و دستگاه‌های متخلف طبق قانون به محاکم قضایی معرفی خواهند شد.

مدیر جهاد کشاورزی خلخال اظهارکرد: احداث گلخانه، دامداری، مرغداری، استخر پرورش ماهی و سایر تولیدات کشاورزی و کارگاه‌های صنایع تکمیلی و غذایی در روستاها هم نیازمند دریافت مجوز از سازمان جهاد کشاورزی استان است.

Print
کلمات کلیدی:
رتبه بندی این مطلب:
بدون رتبه

برای دادن نظر لطفا وارد شوید و یا ثبت نام کنید

x
پرداخت قبوض
دی ان ان