تولید گوشت در خلخال افزایش یافت
تولید گوشت در خلخال افزایش یافت

دوشنبه, 22 اردیبهشت,1399

تولید گوشت در خلخال افزایش یافت

تولید گوشت در خلخال افزایش یافت

بهبود علیزاده روز یکشنبه در گفتگو با ایرنا افزود: امسال  هزار و ۸۰۰ تن گوشت قرمز و هزار و ۵۰۰ تن گوشت سفید در خلخال تولید و روانه بازار مصرف  شده است .

وی بیان کرد: افزایش ۱۵ درصدی میزان تولید گوشت قرمز در دامداری‌های این شهرستان نتیجه اجرای طرح‌های اصلاح نژاد دام، افزایش جمعیت دامی با استفاده از نژاد دام‌های  جدید دوقلو زا تا چند قلو زا و همچنین بکارگیری  روش های جدید تولید گوشت سفید مرغ منطقه است.

او اظهارکرد: بکارگیری روش‌های جدید پرورش زنبور عسل، برگزاری دوره های  مختلف آموزش روش‌های افزایش بهره‌وری تولیدات زنبور عسل و همچنین بکارگیری روش‌های جدید کاهش تلفات جمعیت زنبور از سوی مدیریت جهاد کشاورزی خلخال نیز منجر به افزایش قابل توجه تولید این محصول در سال جاری شده است.

مدیر جهاد کشاورزی خلخالگفت: با توجه به شرایط اقلیمی منطقه، بیشتر دامداران در این شهرستان به صورت سنتی با استفاده از مراتع به تولید گوشت، انواع لبنیات، پشم، مرغ و تخم مرغ خانگی مشغول هستند.

او اظهار داشت:  ۱۵ واحد صنعتی مرغداری گوشتی به ظرفیت اسمی ۳۰۰ هزار قطعه و ۱۸ واحد پرواربندی بره با ظرفیت ۱۰ هزار رأس و ۱۵ واحد پرواربندی گوساله به ظرفیت اسمی هزار و ۳۰۰ رأس و ۱۰ واحد پرورش گوسفند به ظرفیت اسمی ۸۰۰ رأس به صورت صنعتی و با اشتغال بالغ بر ۲۵۰ نفر نیز در این شهرستان به فعالیت‌های تولیدی مشغول هستند.

علیزاده افزود: در بخش دامداری‌های سنتی در این شهرستان حدود ۱۰ هزار خانوار بهره‌بردار به فعالیت‌های تولیدی مختلف در بخش پرورش دام‌های سبک و سنگین مشغول هستند.

وی همچنین به فعالیت ۲۰ واحد صنعتی گاوداری شیری ۵۰۰ راسی در شهرستان اشاره کرد و میزان تولید شیرخام شهرستان را سالانه هزار و ۴۰۰ تن ذکر کرد.

وی گفت:با ارایه بسته‌های حمایتی به زنبورداران منطقه میزان تولید عسل در این شهرستان  از ۵۰۰ تن سال‌های گذشته به بیش از ۷۵۰ تن در  سال جاری رسیده است .

Print

برای دادن نظر لطفا وارد شوید و یا ثبت نام کنید

x
پرداخت قبوض
دی ان ان